Peniscola

Peniscola

Peñíscola, sering disebat "Gibraltar of Valencia", sareng sacara lokal salaku "Kota di laut", mangrupikeun palabuan laut anu dibénténg, sareng mercusuar, didamel dina tonjolan taringgul anu panjangna 220 kaki (67 m) jangkung teras dipasang ka buana. ngan ukur lahan anu sempit (Peníscola mangrupikeun épolusi lokal semenanjung Latin).

Kota Peñíscola, di belah kalér Valencia, ngagaduhan lokasi anu istiméwa di Mediterania Spanyol. Kotamadya ukuran sakitar 79km2, 17km diantarana ngalir sapanjang pantai. Téritori kasebut dihasilkeun dina bagian anu sami sareng leuweung sareng pepelakan Méditerania kalayan iklim haneut, diantarana jeruk lambang, tangkal zaitun sareng almond menonjol.

Kota lawas, dinobatkeun ku benteng abad-64 anu pernah janten bumi Paus Benediktus XIII, nangtung dina batu anu luhur anu naék XNUMX méter diluhur sagara biru. Éta dihubungkeun sareng daratan ku pasir pasir ipis anu gelombangna dianggo ngumbah nalika badai, ngajantenkeun kota janten Pulo Ephemeral.

Béda sareng kota lami nyaéta jalan-jalan modéren sareng jalan-jalan di daérah wisata. Dina usum panas sareng usum gugur, cai haneut ngamandian pantai panjang anu panjang sareng pasir anu hadé di belah kalereun benteng sareng coves anu geulis diapit ku gawir anu lungkawing ka kidul.

Tawaran kami di Peñiscola

bantuan

kumpulanana imah

Kahirupan wengi

wisata

réstoran

kémping

Langkung seueur tempat di Costa Azahar