Oropesa

Oropesa

Garis pantai anu beragam sareng kesederhanaan kota lami na mangrupikeun dua aspek anu paling menonjol tina kesan mimiti kotamadya. Nalika salah sahiji langkung jero jero ngeunaan adat istiadat sareng tradisi di kota, warisan sajarah na nunjukkeun pentingna, kontras sareng lanskap Mediterania biasana.

Lokasina di gigir Laut Mediterania, éta ngagaduhan seueur pantai sareng coves alam leutik. Sapanjang jalan satapak caket Sierra de Oropesa, panorama tangkal jeruk menonjol di payuneunana, dipiguraan ku laut. Di gunung aya bentang alam anu bénten sareng bentang laut.

Ogé di Monte del Bobalar, anu ragrag di luhur laut sareng marina, anjeun tiasa nikmati tempat sapertos El Mirador, anu dina dinten-dinten anu jelas ngungkabkeun siluét Taman Alam Kepulauan Columbretes di cakrawala.

Tutuwuhan asli ti sakuriling ieu mangrupikeun ciri khas.

Tawaran kami di Oropesa

Kahirupan wengi

wisata

réstoran

kémping

Langkung seueur tempat di Costa Azahar