Marina d 'Atanapi

Marina d 'Atanapi

Marina d'Or - Kota liburan, mangrupikeun urbanisasi anu aya di kotamadya Castellón Oropesa del Mar, kalayan hotél kategori 5, 4 sareng 3 bentang, ogé apartemen wisata séwang, 8 taman hiburan, pusat médis sareng laut. spa cai.

Tempatna ngalangkungan sakitar 1.400.000 méter pasagi, anu langkung ti 500.000 méter dialokasikeun ka daérah héjo sareng daérah kebon, salian ti ngagaduhan sababaraha fasilitas olahraga sareng rekreasi anu khas tina karakter wisata kota urbanisasi.

Éta didesain sareng diwanohkeun dina kapersidenan pangusaha Jesús Ger García, anu ngamimitian pangwangunan taun 90an. Éta ngagaduhan langkung ti 3.000 padamel sareng sakitar 100 kantor di Spanyol sareng luar negeri (Inggris, Perancis, Cina sareng Irlandia).

Pantai di payun komplek nyaéta Les Amplaries, anu wawatesan sareng kalér ku pantai Torre de la Sal sareng belah kidul ku pantai Morro de Gos, kalayan panjangna 2.100 m. Éta parantos nampi katégori "Bandéra Biru" ti saprak 2005, penghargaan anu dilélér taunan ku Yayasan Éropa pikeun Pendidikan Lingkungan (FEE). Marina d'Orr parantos dicirikeun ku kagiatan iklan anu sengit sareng ku ngadukung kontes kaindahan, sapertos Miss Spanyol atanapi acara olahraga anu benten.

Tawaran kami di Marina d'Or

bantuan

kumpulanana imah

Kahirupan wengi

wisata

réstoran

kémping

Langkung seueur tempat di Costa Azahar