Ngatur sareng ngarawat IN COSTA AZAHAR

Perusahaan kami nawiskeun jasa kontrol properti, anu ngudag tujuan miara bumi anjeun sareng ngajaga tempat cicing anjeun dina musim nalika anjeun henteu nganggo.
Tujuan kami nyaéta pikeun ngubaran masing-masing pasipatan anjeun kalayan ati-ati sareng ngalacak éta, supados tiasa ngaraos tengtrem nalika teu aya sareng nalika anjeun atanapi tamu mutuskeun pikeun ngarawat sababaraha dinten di bumi anjeun, aranjeunna dina kaayaan sampurna kana datangna.

LAYANAN DASAR

Pamariksaan périodik.
Ventilasi sareng mariksa panto sareng windows.
Pamariksaan unsur interior sareng éksternal.
Pasihan tukang kebon aksés supados aranjeunna tiasa ngurus tukang melak.
Verifikasi sareng kontrol kamungkinan karusakan ogé manajemén sareng perbaikan anu sami (jasa numutkeun anggaran).
Laporan ngalaporkeun sareng nganggarkeun.
Pangropéa sareng beberesih. (jasa jam)
Kumpulan surat sareng kiriman dimana pantes.

pangropéa kolam renang

Pangropéa kolam renang

Filsafat kerja urang didasarkeun kana nyayogikeun jasa anu nyukupan sareng propésional, tujuan utama urang pikeun ngajamin kaayaan optimal sahingga anjeun sareng tamu anjeun tiasa menikmati kolam renang anjeun.

taman-pangropéa

Pangropéa kebon

Kami gaduh tim anu mumpuni kalayan pangalaman dina pangropéa kebon, melak sareng motong jukut, motong tangkal, fumigasi, jst.

 
pipa

Plumbing

Perusahaan kami ngalaksanakeun sagala rupa padamelan umum pipa, ngabéréskeun masalah anu timbul dina dinten-dinten anjeun dina cara anu lincah sareng éfisién. Kami ngadamel perbaikan sareng pamasangan pipa ledeng domestik, kami ngabuka blokir pipa, kami ngurus dampness, Faucets sareng sanitary, instalasi sareng perbaikan pipa, sanitasi, perbaikan sareng pamasangan pamanas gas sareng thermoses, deteksi kabocoran, jst.

listrik

listrik

Pangropéa listrik peralatan sareng bantosan listrik di bumi anjeun. Naséhat. Jasa lengkep, ringkes sareng dipercaya, sok dilaksanakeun ku pamasang anu sah. Kami ngalaksanakeun pamasangan domestik, kami ogé ngalaksanakeun padamelan saderhana sareng gampang (sapertos panyambungna plug and key) sadayana ku cara propésional.

beberesih

beberesih

Ngabersihan sadaya daérah tempat liburan: kamar, kamar mandi, ruang tamu, dapur, teras, jati, alat-alat, piring, sareng sajabana. Dilaksanakeun ku tim kami spesialis beberesih sareng tukang beberesih, lengkep dilatih sareng diawasi sacara tetep. Kami nawiskeun sadayana ti beberesih mingguan, beberesih jero sareng beberesih cinyusu kalayan alat-alat khusus, ti mimiti robih ka jasa beberesih.

reformasi

Reformasi

Naha anjeun kedah ngalaksanakeun padamelan, ngarobih harta anjeun? Nalika ngarobih langkung merenah pikeun ngarencanakeun pagawéan. Caritakeun naon anu anjeun pikirkeun pikeun ngomean tempat tinggal anjeun sareng kami bakal adaptasi sareng kabutuhan anjeun. Nyuhungkeun anggaran réformasi, anjeun bakal nampi éta gratis, tanpa kawajiban.