Ti Peñíscola ka Oropesa del Mar, ieu mangrupikeun lima pantai penting upami anjeun angkat ka Castellón.

Ti Peñíscola ka Oropesa del Mar, ieu mangrupikeun lima pantai penting upami anjeun angkat ka Castellón.

Peñíscola mangrupikeun kota paling wisata di propinsi Castellón.
Peñíscola mangrupikeun kota paling wisata di propinsi Castellón.

Wisata ka Komunitas Valencian éta pikeun kéngingkeun kualitas hirup. Kami henteu tiasa nolak yén iklimna, cai sareng gastronomi na ngagaduhan urang cinta pinuh. Saluareun Alicante sareng Valencia, propinsi Kastél nawarkeun kami tempat impian dimana urang tiasa bersantai terasrasakeun liburan sepi.

Peñíscola, Burriana, Castellón de la Plana, Benicasim, Oropesa del Mar… Upami tujuan anjeun anu salajengna nyaéta di propinsi Castellón, musna di jalan-jalan na, nikmati gastronomi na, mendakan arsitéktur na… sareng nyandak dip anu saé, éta kanggo usum panas. Ieu mangrupikeun lima pantai dimana anjeun kedah baseuh upami anjeun angkat ka Castellón.

Pantai Kalér Peñíscola

Peniscola Éta mangrupikeun kota anu paling terkenal di propinsi Castellón -kalah ngan kusabab anjeun kantos ningali Pepe's Chiringuito- sareng, mandi sareng pandangan kastil na mangrupikeun pangalaman anu anjeun teu tiasa sono. Kualitas sareng kabersihan cai na ngajantenkeun Pantai Kalér Peñíscola sadayana referent tina Costa Azahar. 

Pantai Morro de Gos

Pantai kota ieu di Oropesa del Mar nawiskeun kami dua kilométer keusik emas sareng ombak sedeng dimana anjeun tiasa ngaraosan dinten kulawarga anu sayah.

La Concha Beach

Ogé ayana di kotamadya Oropesa del Mar, pantai ieu sareng perairan anu tenang mangrupikeun pantai urban anu sanés di kotamadya. Éta gaduh perpanjangan langkung ti 800 méter sareng a ayun di basisir anu parantos janten klaim nyata instagrammer

Pantai Els Terrers

Kalayan panjangna ampir dua kilométer, pantai Benicasim ieu diwangun ku cai herang, keusik emas sareng kerikil. Éta nawiskeun jasa sapertos jamban, pancuran, daérah barudak sareng kamungkinan nyéwa payung sareng sunbeds.

Pantai La Romana

Pantai Alcocéber ieu nawiskeun kami 500 méter keusik emas sareng perairan anu tenang. Mangrupikeun salah sahiji pantai anu sampurna pikeun nyéépkeun sadidinten, sabab éta ngagaduhan jasa réstoran, daérah barudak, kantor wisata sareng kamungkinan nyéwa payung sareng tempat gantung.

Costa Azahar

La Costa Azahar Mangrupikeun basisir Spanyol ti Laut Mediterania, tempatna di Propinsi Castellón, diwangun ku sakitar 120 km pantai sareng teluk.

Contacto

Diwangun ku IbizaCrea