Benicasim

Benicasim

Benicasim ayana 13 km kaléreun kota Castellón de la Plana, di belah kalér ekstrim Komunitas Valencian.

Éta mangrupikeun kotamadya sareng spa anu aya di propinsi Castelló, di Costa del Azahar di Spanyol. Sierra del Desert de les Palmes, langkung jauh ka daratan, ngajaga kota tina angin kalér. Ngaranna diturunkeun tina suku Banu Qasim, bagéan tina Kutama Berbers anu netep di daérah nalika Arab nalukkeun Spanyol dina abad ka-XNUMX.

Benicasim tempatna 13 km kaléreun kota Castelló de la Plana, di belah kalér ekstrim Komunitas Valencian. Kota ieu gaduh padumuk 18.098 jiwa. Ékonomi na didasarkeun utamina dina wisata; kota dipikaterang ku pantai sareng festival musik na sapertos Festival Internasional Benicàssim (FIB) sareng Rototom Sunsplash.

Ngajalajah Benicasim

Kahirupan wengi

wisata

réstoran

kémping

Langkung seueur tempat di Costa Azahar