Aquarama muka usum ku WOW, slide kapsul pangpanjangna di Éropa

Aquarama muka usum ku WOW, slide kapsul pangpanjangna di Éropa

Taman cai muka panto na tanggal 19 Juni, neraskeun jadwal lengkep sareng waktos na ngagungkeun ulang taun ka-35 na ku promosi sareng nawaran khusus

Geser WOW héjo katutup anyar.
Geser WOW héjo katutup anyar.E.

Aquarama, taman cai tina Benicàssim (Castellón), muka deui panto na dinten Saptu, 19 Juni ku novelty anu penting: perdana ti WAHéta slide kapsul pangpanjangna di Éropa. Kalayan jangkungna 30 méter, éta ngagaduhan 210 méter perjalanan sareng dicirikeun ku gaduh kabin di jalan kaluarna, anu lanténa justru menetas anu dibuka nalika pangguna siap-siap pikeun perjalanan anu ramé.

hasilna: pangalaman adrenalin dina bentuk anu paling murni dina slide anu tembus. Wah, sasarengan sareng SPACE SHOT, tempatkeun taman Benicàssim diantara anu paling ekslusif di nagara urang.

Ogé, taun ieu Aquarama ngarayakeun ulang taun ka-35 na, kalayan promosi sareng tawaran khusus kanggo ngabagi éta sareng klien anjeun dina usum anyar anu lengkep, ti bulan Juni dugi ka Séptémber. Ayeuna, sadaya tim taman ngarengsekeun detil kanggo dibuka ngan sababaraha dinten kalayan sagala jaminan kasalametan sareng kabersihan, supados anom sareng sepuh tiasa ngaraosan senang-senang sareng hiburan kalayan ati anu lengkep.

Pikeun ieu, tim Aquarama -anu dibédakeun taun ka tukang sareng Segel 'Pariwisata Jawab' ti Sekretaris Nagara Pariwisata- neraskeun damel dina panerapan sadaya tindakan higienis-saniter sareng pencegahan Covidien-19.

Janten, Mª Dolores Salgado, sutradara taman, masihan koméntar yén «kami bungah pisan tiasa ngarayakeun ulang taun ka-35 nalika urang akhirna ngamimitian deui kahirupan urang sadidinten kalayan ampir total normalitas. Kami parantos ngalakukeun upaya anu saé pikeun ngajaga taman operasional sanaos kasusah, khususna anu parantos urang nyanghareupan dina sataun satengah anu ka pengker, sareng ayeuna kami ngarepkeun urang tiasa ngaraosan éta henteu sapertos anu sateuacanna. "

Saran anu sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta mésér sateuacanna tina tikét online, boh ngalangkungan wéb atanapi App Aquarama. Pilihan sareng manpaat anu saé, boh pikeun ngaleungitkeun waktos ngantosan di box office sareng diskon anu dipikaresep pikeun jinis sateuacanna sareng kamungkinan kauntungan kombo promosi ekslusif.

Kukituna, pengunjung tiasa teras-terasan mikaresep anu luar biasa na obyek wisata, diantarana aya 'Salto del Diablo', slide kamikaze pangluhurna di Éropa; atanapi 'El Remolino', unik di samenanjung sapertos Kembar Twister. Objek wisata anu aya sareng kebon sareng rélaxasi daérah sareng rohangan anu didesain khusus kanggo anu alit, sapertos Chiquilandia, daérah murangkalih dipapaés ku kembang ageung sareng warna anu caang sareng pikaresepeun pikeun ngaraosan cai sareng kulawarga; laut cai tawar kolam renang gelombang atanapi balapan slide barudak 'Minidunas', ogé tawaran gastronomis lengkep.

Kitu ogé, Salgado negeskeun yén musim ieu dipidangkeun salaku "hiji deui usum panas di mana urang bakal didatangan ku klien kami anu lami, anu turun-tumurun parantos percanten ka kami, sareng seueur anu énggal anu masih henteu terang urang. Kami sadar hébat tanggung jawab éta hartosna, sareng éta naha urang gaduh tim ahli anu hébat ti sagala bidang, komitmen kana inti sareng misi sareng visi urang. "

https://www.elmundo.es/comunidad

Costa Azahar

La Costa Azahar Mangrupikeun basisir Spanyol ti Laut Mediterania, tempatna di Propinsi Castellón, diwangun ku sakitar 120 km pantai sareng teluk.

Contacto

Diwangun ku IbizaCrea