Alcocebre

Alcocebre

Mangrupikeun kota basisir di Komunitas Valencian anu ayana di Costa del Azahar sapanjang basisir wétan Mediterania Spanyol di propinsi Castelló. Kota ieu dipiguraan dina istilah kotamadya Alcalá de Xivert babarengan sareng tatangga Capicorb sareng Les Fonts.

Sapanjang sapuluh kilométer garis pantai Alcossebre aya opat pantai utama: Carregador, El Romà, El Moro sareng Manyetes (atanapi Tropicana), anu terakhir dibagikeun sareng Capicorb, anu ngagaduhan Bendera Biru salaku tanda kualitas. Aya ogé tilu coves: Tres Platges (Tilu pantai), sakumpulan tilu teluk dipisahkeun ku formasi batuan anu ranjang na batu, Cala del Moro, anu dipisahkeun ti pantai anu sami nami ku dune alit sareng Cala Blanca anu tempatna caket mercusuar.

Pantai Les Fonts (Las Fuentes) mangrupikeun pantai paling sering dianjang. Éta panjangna 360 méter sareng lébar 32 méter. Aya sababaraha sumber cai tawar anu sumberna tina keusik asli sistem karst Sierra de Irta.

Kapuloan Columbretes tempatna jauh ti basisir sareng tiasa ditingali jarakna dina cuaca anu saé.

Tawaran kami di Alcocebre

bantuan

kumpulanana imah

Kahirupan wengi

wisata

réstoran

kémping

Langkung seueur tempat di Costa Azahar