Wilujeng sumping Costa Azahar

La Costa Azahar Mangrupikeun bagian tina basisir Spanyol Laut Mediterania, tempatna di Propinsi Castellón, diwangun ku sakitar 120 km pantai sareng teluk.

Nami na asalna tina kembang jeruk, kembang jeruk sareng pepelakan anu propinsi.

Kota-kota anu aya di Costa del Azahar (ti kalér ka kidul) nyaéta: Vinaroz, Benicarló, Peñíscola, Alcalá de Chivert, Torreblanca, basisir Cabanes, Oropesa del Mar, Benicasim, Castellón de la Plana, Almazora, Burriana, Nules, Moncófar , Chilches, La Llosa sareng Almenara.

Ibu kota na kaunggulanana nyaéta kota-kota Benicasim sareng Peñíscola, kumargi kotamadya-kota ieu mangrupikeun fokus wisata anu hébat di masarakat.

Aya ogé wisata anu lega di basisir Castellón, kalayan tawaran musik sapertos Arenal Sound Festival (Burriana), dina Benicássim Festival Internasional Benicasim, festival Rototom sareng SanSan sareng anu sanésna. Festival Musik Electrosplash di pantai Fora-Forat de Vinaroz.

Basisir kalebet resort sisi laut di Vinaroz, Benicarló, Peñíscola, Oropesa del Mar, Benicasim sareng Moncófar, tapi ogé Sierra de Irta, gunung pagunungan anu sajajar sareng laut.

Urang ogé tiasa nyebatkeun rawa-rawa Taman Prat Cabanes-Torreblanca Alam, Deserto de las Palmas, ogé cagar alam Kapuloan Columbretes 56 km ti basisir. Akhirna, urang moal tiasa hilap ibukota propinsi: Castellón de la Plana sareng kota benteng Mascarell.

Costa del Azahar terstruktur ku jalan tol A-7 sareng AP-7 anu ngahubungkeun sadaya kotamadya utama sareng ngahubungkeunana sareng Valencia ka kidul sareng Tarragona kalér. N-340 ogé ngalir sapanjang basisir paralel.

Ti pedalaman gampang diakses ku A-3 anu asalna ti Madrid sareng ku A-23 datang ti Teruel sareng Zaragoza.

Ku hawa, basisir dilayanan ku Bandara Castellón.

Tempat

Costa Azahar

La Costa Azahar Mangrupikeun basisir Spanyol ti Laut Mediterania, tempatna di Propinsi Castellón, diwangun ku sakitar 120 km pantai sareng teluk.

Contacto

Diwangun ku IbizaCrea