Sugeng rawuh ing Costa Azahar

La Costa Azahar Iki minangka bagean saka pesisir Spanyol ing Laut Mediterania, sing dununge ana ing Provinsi Castellón, sing dibentuk udakara 120 km saka pantai lan teluk.

Jeneng kasebut asale saka kembang oranye, kembang oranye lan panen propinsi sing penting.

Kutha-kutha sing dununge ing Costa del Azahar (saka sisih lor nganti kidul) yaiku: Vinaroz, Benicarló, Peñíscola, Alcalá de Chivert, Torreblanca, pesisir Cabanes, Oropesa del Mar, Benicasim, Castellón de la Plana, Almazora, Burriana, Nules, Moncófar , Chilches, La Llosa lan Almenara.

Kutha utama minangka keunggulan ing kutha Benicasim lan Peñíscola, amarga kotamadya kasebut dadi fokus wisata masarakat sing apik.

Uga ana pariwisata festival sing jembar ing pesisir Castellón, kanthi tawaran musik kayata Arenal Sound Festival (Burriana), ing Benicássim Festival Internasional Benicasim, festival Rototom lan SanSan lan liya-liyane. Festival Musik Electrosplash ing pantai Fora-Forat de Vinaroz.

Pesisir kalebu resor pinggir segara ing Vinaroz, Benicarló, Peñíscola, Oropesa del Mar, Benicasim lan Moncófar, nanging uga Sierra de Irta, sawijining pegunungan pegunungan sing sejajar karo segara.

Kita uga bisa nyebut rawa rawa Taman Prat Cabanes-Torreblanca, Deserto de las Palmas, uga cagar alam Kepulauan Columbretes 56 km saka pesisir. Pungkasan, kita ora bisa lali ibukutha propinsi: Castellón de la Plana lan kutha benteng Mascarell.

Costa del Azahar kabentuk dening dalan gedhe A-7 lan AP-7 sing nyambung kabeh kutha utama lan nyambungake karo Valencia ing sisih kidul lan Tarragona ing sisih lor. N-340 uga mlaku ing pesisir paralel.

Saka interior, gampang diakses nganggo A-3 sing asale saka Madrid lan A-23 sing teka saka Teruel lan Zaragoza.

Kanthi udara, pesisir kasebut dilayani dening Bandara Castellón.

Panggonan

Costa Azahar

La Costa Azahar Iki minangka wates pesisir Spanyol ing Laut Mediterania, sing ana ing Provinsi Castellón, sing dibentuk udakara 120 km saka pantai lan teluk.

Contacto

Dikembangake dening IbizaCrea